Contacte i informació sobre Slow Food Vallès Oriental: slowfoodvallesoriental@gmail.com
Si vols fer-te soci clica aquí

dissabte, 19 de desembre del 2009

Dia de Terra Madre

En motiu de la celebració del vintè aniversari d'Slow Food, ens varem
trobar tot el Convivium de la comarca en el marc d'un sopar a la masia
de Can Jornet de Gallecs.

Després de gaudir d'una deliciosa escudella escatxarrutada o
catxaruda (amb 20 ingredients, pel vinté aniversari), de mongetes del carai, una amanida composta d'antigues
varietats,i uns postres tan nadalencs com són els torrons i les
neules, tot això acompanyat de la pedagògica explicació dels orígens
de cada producte que era sobre la taula per part d'en Pep Salsetes,
vam iniciar la reunió de la qual se'n va desprendre els següents
acords:

- Aquesta trobada del passat dia 10 de desembre ha de servir per a
dinamitzar el Convivium i fer créixer tant el número de socis com o el
número de col.laboradors.

- Es va posar èmfasi en ampliar el ventall de restauradors i
professionals que puguin col.laborar amb Slow Food.

- Es va presentar un document de treball sobre quin ha de ser
l'esquema organitzatiu del Convivium. El document marca la prioritat
de tenir una Junta més àmplia, i la creació de tres comissions de
treball; comunicació, dinamització, i recerca i coneixement.

- FInalment, es va acordar tornar-nos a veure el proper dia 16 de
gener de 2010 de nou a Can Jornet per tal de començar a treballar en
les properes activitats i funcionament del Convivium.

bones festes a tothom!

Slow Food Vallès Oriental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada