Contacte i informació sobre Slow Food Vallès Oriental: slowfoodvallesoriental@gmail.com
Si vols fer-te soci clica aquí

dilluns, 18 de gener del 2010

L'Enric i la Pilar han enviat aquest missatge:


LA NIT DELS BLANCS és lʼoportunitat
que ens permetrà TASTAR ELS VINS BLANCS de lʼany I APRENDRE DEL MÓN DEL
PEIX DE PLATJA.
Per això acompanyarem els vins DE DIFERENTS PLATS QUE FORMEN PART DE LA
CUINA TRADICIONAL DELS PESCADORS DE LA NOSTRA COSTA.
Heu tastat uns bunyols de mar?
Sabeu que és la morralla i de quins peixos està formada?
Voleu apreciar el bon gust de certs peixos que no són gaire valorats al mercat?
i a més..... tastareu un autèntic suquet de pescadors amb peones,esparralls,moixons,
escolans,etc.

Les reserves a Enric Blajé: 609731412/ b.enric@yahoo.es

*A la nit dels blancs, podreu endur-vos la caixa de vi blanc del Bruguer vell amb un 20%
descompte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada