Contacte i informació sobre Slow Food Vallès Oriental: slowfoodvallesoriental@gmail.com
Si vols fer-te soci clica aquí

divendres, 26 de febrer del 2010

Acta de l'assemblea

ORDRE DEL DIA:

1.-BLOC SLOW FOOD VALLES ORIENTAL

Es va acordar obrir quatre nous apartats al bloc:
  • Apartat de llocs d'interes de la nostra comarca (cal escollir tres restaurants, tres establiments i tres productors com a mínim per a iniciar aquest espai, que ha de tenir la característica de ser un espai d’establiments "SLOW").
  • Apartat receptari (es penjaran mensualment una recepta de productes de temporada i cuina contemporània).
  • Apartat El Racó d'en Pep (es penjaran un cop al mes una recepta d'en Pep Salsetes del seu receptari del Vallès).
  • Apartat una mica d’història (es penjarà també un cop al mes un article del Joan Amades sobre les tradicions culinàries de cada mes i de cada festivitat).
Aquesta proposta per al bloc ha de culminar el proper mes de juny.

2.-REVISTA DIGITAL SLOW FOOD VALLES ORIENTAL
Es crearà desprès de les vacances d’estiu una revista digital per als socis i col•laboradors.

3.-DEGUSTACIO DE PRODUCTES DEL VALLES
Es realitzarà un tast d’olis del Vallès per aquest proper mes de març. Manca saber la data i el lloc.
Es portarà a terme una degustació de cireres del Vallès per a finals del mes d’abril a Martorelles.

4.- PRESENTACIO DE PRODUCTES DE TEMPORADA
Es portarà a terme una presentació de vins novells de la comarca de la Verema d’aquest any 2010. Hi tindran la participació tots els productors artesanals i professionals de la comarca.

5.- SURT, GAUDEIX I APREN
Es realitzarà una sortida a la Fira de les Cireres de Ceret (Catalunya Nord), el proper mes de juny. Acompanyant aquesta activitat es va proposar visitar per al mes d’abril els cirerers de Martorelles, ja que tenen una riquesa patrimonial encara per descobrir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada